Stiri
Cat de vechi sunt masinile din Romania ? PDF Print E-mail
Thursday, 09 May 2013 07:59

Din statistica intocmita de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) reiese clar ca cele mai multe dintre autoturismele care circula pe strazile noastre sunt vechi si chiar foarte vechi.

Pe fondul controverselor iscate de introducerea timbrului de mediu, raportul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) confirma ca parcul auto national se afla intr-un proces accelerat de imbatranire. Si chiar daca guvernantii au avut initial o serie de intentii laudabile, in forma final a trimbrului de mediu se pare ca incurajeaza tot mai mult importul de masini rulate foarte vechi care respecta normele de poluare Euro 2, Euro 1 si non-Euro. Pentru acest tip de masini taxa timbrului de mediu este redusa cu pana la 90 % fata de taxa anterioara.

Last Updated on Thursday, 09 May 2013 08:00
Read more...
 
Noul Batmobil PDF Print E-mail
Sunday, 21 October 2012 21:30

Kia Optima BatmanInspirată de emblematica maşină a lui Batman, Kia Optima se transformă într-un adevărat Batmobil în cadrul unei campanii de luptă împotriva foamei în Africa.

Kia Motors America şi DC Entertainmen au făcut un parteneriat în cadrul programului de binefacere „We Can Be Heroes”. Kia a pregătit opt vehicule personalizate pentru eroii din Justice League.
Read more...
 
Noul Volkswagen Golf VII PDF Print E-mail
Sunday, 21 October 2012 21:30

Oettinger Volkswagen Golf VIIAre doar câteva săptămâni de când a intrat pe piaţă şi Volkswagen consideră cea de-a şaptea generaţie Golf drept cea mai bună din istorie. I-au redus greutatea cu 100 de kilograme şi consumul cu 25% şi l-au echipat cu sistemul Start/Stop.

Read more...
 
Fara cutie de viteze manuala pe succesorul lui Gallardo PDF Print E-mail
Sunday, 21 October 2012 21:28

sesto elementoLamborghini Gallardo va împlini 10 ani în 2013 fapt pentru care ar fi timpul pentru un succesor care să preia ștafeta.

Read more...
 
Injectia diesel, o injectie letala PDF Print E-mail
Sunday, 21 October 2012 21:27

Injectie DieselȘtiați că emisiile mașinilor care folosesc combustibil diesel sunt provocatoare de cancer pulmonar? Totodată, acestea au „câștigat” un loc în Grupa 1 a factorilor cancerigeni – alături de fumat, azbest, raze UV și alcool.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4